Hallo ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Joan Stinstra en ben 1 van de gelukkigen die van zijn hobby zijn beroep heeft kunnen maken. In 1998 heb ik mijn diploma behaald voor het hondentoiletteer bedrijf. Daarna ben ik nog regelmatig aan het bijscholen. De volgende cursussen/opleidingen heb ik met goed gevolg behaald.

Algemene vorming bij O&O.
Instructeurs opleiding 1 & 2 bij de Martin Gaus academie.
HUS – roedelgedrag
– EHBO
– rassenkennis
– regels en wetten. Bij de Martin Gaus academie.
Lichaamstaal bij honden bij Martin Gaus academie.
T-Touch in Barneveld.
kattentrimmen bij de trimacademie.
Fotografie in Almelo.                                                                                                                                                                                                   Vakopleiding kattentrimmen HKI.

Verder heb ik lezingen gevolgd over hondenvoeding, diverse lezingen met betrekking op het gedrag van honden en katten, dierenfotografie.
In dit vak ben je nooit uitgeleerd en zal ik in de toekomst ook blijven bijscholen.

Verder ben ik moeder van 2 lieve kinderen en in het bezit van 2 prachtige honden.