Je kunt artikelen via de site bestellen. Stuur een whatsapp naar 0612610137 met artikelcode, naam, adres en telefoonnummer dan stuur ik je een betaalverzoek en doe het voor u op de post. Prijzen zijn excl verzendkosten.

flexibele borstel.

Er zitten 2 metalen plaatjes in. Je kunt er voor kiezen om één te verwijderen om hem nog flexibeler te maken. Deze borstel is geschikt voor alle lang en halflangharige vachten.

Code A. Prijs 13,95

Combikam.

Deze kam is voor honden en katten geschikt met uitzondering van honden met erg lange en dikke vachten zoals bijvoorbeeld de Berner sennenhond en de schapendoes.

Code B. Prijs 13,00

Grove houten kam.

Geschikt voor lange en dikke vachten zoals bijvoorbeeld de Berner sennenhond en schapendoezen.

Code C. Prijs 6,95

Kleine slicker borstel.

Geschikt voor kleine hondjes en katten.

Code D. Prijs 4,00

Spotspray.

150ml

Een reinigende spray voor aangedane, geïrriteerde of ontstoken huid. De spray biedt ondersteuning bij o.a. hotspots en tussenteeninfecties. Het reinigt en spoelt de aangedane huid en ondersteunt daarmee het herstellend vermogen van de huid.

Code E. Prijs 16,95

Alledag shampoo.

200ml. 1 op 10 te verdunnen.

Een milde shampoo met reinigende eigenschappen voor elke dag. De shampoo is zacht voor alle huidtypen en heeft een kalmerend effect op de gevoelige huid. Herstelt de vochtbalans in de huid, versterkt de vachtkwaliteit en neutraliseert onaanganame geurtjes.

Code F. Prijs 18,95

Huidconditioner.

150ml.

Een olievrije spray die tot diep in de huid doordringt en zorgt voor een soepele, gehydrateerde huid zonder een vettige laag achter te laten. De speciale formule is samengesteld om schilfers te verwijderen, talg te reguleren en bacteriegroei te verminderen.

Code G. Prijs 16,95

Autopcalm shampoo.

200ml. 1 op 10 te verdunnen.

Een zachte, professionele shampoo voor de allergie-gevoelige en/of droge huid met de perfecte combinatie van kruiden en natuurlijke ingrediënten om bacteriën, gisten en allergenen te verwijderen, zodat de huid gezond blijft en beschadigde huid herstelt.

Code H. Prijs 18,95

Ontvettende shampoo.

200ml. 1 op 10 te verdunnen.

Een diep-reinigende shampoo voor de vette en/of schilferige huid. De shampoo verwijdert vuil, allergenen en vet uit de vacht en verzorgt de huid op een milde manier. Tevens is de shampoo geschikt voor de bestrijding van schilfers en onaangename geur.

Code I, Prijs 18,95

Voetenbruisballetjes.

10 stuks per verpakking.

De balletjes creëren een zuiverend voetenbadje voor de behandeling van abcessen, afgebroken/ingescheurde nagels en beschadigde huid door vreemde voorwerpen of weersomstandigheden. Ontrekt vuil aan de beschadigde huid en verhelpt huidirritatie of -uitslag.

Code J. prijs 9,95

Verzendkosten pakket. 7,00. Brievenbuspost 3,00. Afhalen in de trimsalon gratis.