Hallo ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Joan Stinstra en ben 1 van de gelukkigen die van zijn hobby zijn beroep heeft kunnen maken. In 1998 heb ik mijn diploma behaald voor het hondentoiletteer bedrijf. Daarna ben ik nog regelmatig aan het bijscholen. De volgende cursussen/opleidingen heb ik met goed gevolg behaald.april-2014-267

Algemene vorming bij O&O.
Instructeurs opleiding 1 & 2 bij de Martin Gaus academie.
HUS – roedelgedrag
– EHBO
– rassenkennis
– regels en wetten. Bij de Martin Gaus academie.
Lichaamstaal bij honden bij Martin Gaus academie.
T-Touch in Barneveld.
kattentrimmen bij de trimacademie.
Fotografie in Almelo.
Verder heb ik lezingen gevolgd over hondenvoeding, diverse lezingen met betrekking op het gedrag van honden en dierenfotografie.
In dit vak ben je nooit uitgeleerd en zal ik in de toekomst ook blijven bijscholen.

Verder ben ik getrouwd en moeder van 2 kinderen. Dit gezin word vergezeld door 2 honden. Een kruising stabij Labrador en ze heet Doela en een kruising chihuahua dwerg pincher en ze heet Willow. Deze hondjes zal je van tijd tot tijd tegen komen in de trimsalon. Daarnaast hebben we ook nog een zwarte ex-kater genaamd Willem.